De Nieuwe Boerenfamilie

Erfgoed Bossem zoekt... chef

Annette zoekt kok.jpg

Annette doet mee aan de Boerenversneller. Zij zwaait de scepter op Erfgoed Bossem: ver weg van het massatoerisme vind je daar, op het eeuwenoude boerenerf in Lattrop-Breklenkamp een bijzondere logeeraccommodatie. Sfeervolle boerderijkamers en koestersuites, knusse sterrenkubussen en comfortabele lodgetenten. Naast het logeren zijn gasten welkom aan de Twentse table d’hôte, puur en eerlijk eten volgens het Slow Food principe. Er wordt gekookt vanuit een open keuken met een apart slagerijgedeelte. ⁣

⁣En nu is Annette op zoekt naar enthousiaste zelfstandig werkende kok! Het biologische natuurvlees van de eigen boerderij vormt een belangrijk uitgangspunt voor haar culinaire ambities. Daarnaast werken ze op Erfgoed Bossem zoveel mogelijk met streekproducten. ⁣

 Herken jij jezelf? 

- Je hebt een culinaire opleiding en werkervaring in de horecabranche; 

- Je bent een sterk organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel en weet anderen daarin positief mee te nemen; 

- Je houdt van eerlijk en puur eten en kunt je vinden in de principes van Slowfood; 

- Je denkt verder dan de keuken en vindt het leuk om direct contact te hebben met onze gasten. Je hebt passie voor gastvrijheid, je wordt blij van tevreden gasten en mooie recensies; 

- Je denkt graag mee en vindt het een uitdaging om telkens met nieuwe dingen bezig te zijn op het gebied van vleesverwerking, gerechten en presentatie. 

Dan biedt Erfgoed Bossem:

- Een inspirerende en dynamische werkomgeving met een no-nonsense cultuur; 

- Een collegiaal en tof team dat er samen een succes van wil maken; 

- Mooie werktijden; 

- Passend salaris conform cao; 

- Opleidings- en doorgroeimogelijkheden; 

- Een dienstverband 30 – 38 uur per week (afhankelijk van je wensen); 

👪 Wil jij samen met Annette en Erfgoed Bossem slimmer gaan boeren? Laat van je horen via suus[at]thefoodhub.org. Dan brengen wij jullie met elkaar in contact! 👪