Huh, is Stefan eendenhouder? Hij was toch akkerbouwer? Klopt, maar deel van zijn experiment binnen de Boerenversneller is een stukje eendenhouderij! Na zijn bezoek aan restaurant RIJKS en een gesprek met chef Joris Bijdendijk bleek er voor zowel Joris als Stefan een kans te liggen. De chef wilde graag Nederlandse eend op het menu maar kon die nog nergens krijgen. Stefan wilde graag eenden houden maar wist niet of daar wel vraag naar zou zijn. De matchmaking vond hier gewoon plaats aan een tafeltje in Bijdendijks restaurant! Nu is Stefan volop aan het experimenteren met het houden van eenden op zijn akkerbouwbedrijf. En daar komt heel veel bij kijken. Veel vragen waarop hij niet snel genoeg een antwoord vindt. Daarom is hij op zoek naar iemand die de weg weet binnen RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en die problemen kan oplossen binnen het eendenhouderij-vraagstuk. Ben jij dat? Of ken jij iemand? Help an experimentele eendenhouder out!
👪 Ga jij samen met Stefan slimmer boeren? Laat van je horen via suus[at]thefoodhub.org. Dan brengen wij jullie met elkaar in contact! 👪