De Nieuwe Boerenfamilie

A Plant Rich Diet: kom ook!

SeaweedLoafFront.jpg

Op woensdag 5 juni slaan Impact Hub en Stichting DOEN de handen ineen voor een avondvullend programma over de plantaardige voedseltransitie. Er wordt gekeken naar de nieuwste innovaties en ondernemende oplossingen op het gebied van plantaardig eten. O.a. Anneke Sipkens, CEO van Stichting DOEN, en Jeroen Willemsen, oprichter van de Green Protein Alliance, bespreken de link tussen klimaat en duurzaam voedsel. Als het huidige systeem klimaatverandering veroorzaakt, wat kunnen consumenten, bedrijven en beleidsmakers dan doen om de impact van voedselproductie te verlagen?

Plantaardige producten zijn daarbij essentieel. Tijdens dit event spreekt een aantal duurzame food start-ups over hun innovatieve producten, wat ze geleerd hebben en tegen welke uitdagingen ze aanlopen. Daarna: drankjes en een plant-richt food tasting!

De short talks zijn van duurzame food entrepreneurs Doreen Westphal (Botanic Bites), Brad Vanstone (Willicroft), Mathijs Huis in ‘t Veld (Jack Bean) en Sander Peltenburg (De Krekerij). Het programma duurt van 19.00 tot 22.00 uur.

Voor meer informatie check de pagina van Impact Hub en meld je (gratis) aan via Eventbrite!